İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Mülk Alırken Emlakçınızın Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliğine Üyeliğini Sorgulayın!!!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Mülk Alırken Emlakçınızın Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliğine Üyeliğini Sorgulayın!!!

Neden Emlakçılar Birliği

Kaçak /kayıtsız emlakçılar tarafından dolandırılan, aynı evi iki kişiye satan, evin üzerinde ipotek olduğu bilgisini alıcıdan saklayan, imarsız bir tarlayı imarlı diye  müşterisine sunan, emlakçılar tarafından dolandırılan müşterilerimizin mağdur olmaması için KTEB üyesi emlakçıları tercih ediniz.

KTEB üyelerinin 100 000 Euro Emlakçı sorumluluk sigortası varken, kaçak Emlakçıların mesleki sorumluluk sigortası yoktur. Kaçak Emlakçı vergi ödemez. KTEB üyeleri, vergi ve tüm yasal sorumluluklarını yerine getirir.

 Kaçak Emlakçının, birliğimiz ve sistem tarafından denetlenmesi için, aracılık yaptığı muamelede müşterisine ve sisteme karşı bir sorumluluğu yoktur. Her türlü usulsüzlüğe açıktır.

KTEB üyeleri, İçişleri Bakanlığı, Vergi Dairesi ve Sosyal Güvenlik kurumlarına emlakçı olarak kayıtlıdır. Kaçak emlakçı ile sorun yaşadığınızda ve / veya dolandırıldığınızda ve / veya size yanıltıcı bilgi verildiği zaman şikâyet edecek muhatabınız yoktur.

 KTEB üyeleri ile sorun yaşadığınızda ve / veya size yanıltıcı bilgi verildiğinde KTEB üyelerinin 100 000 Euro’ya kadar mesleki sorumluluk sigortası mevcut olduğu için tazmin edilmek yanında, üyelerimizle ilgili KTEB olarak her tür sorunda arabuluculuk yapmaya hazırız.

Tüm taşınmaz mal alımlarınızda dolandırılmamak, en iyi, en doğru ve en kaliteli hizmeti alabilmek adına Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği üyelerini tercih ediniz.

07.04.2007 tarihli Emlak yasası tahtında, kaçak emlakçılık suçtur ve kaçak emlakçılığa 10.000TL para ve 2 yıl hapis cezası vardır.



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir